Sygic Mobile Maps kupon regisztrálása

Az alábbiakban ismertetjük a készülékkel vásárolt Sygic Mobile Maps kupon felhasználásának lépéseit:

  1. Nyissa meg böngészőjében a http://www.sygic.com/download oldalt. Írja be a kuponon található 16 jegyű kódot és az ön e-mail címét. Majd nyomja meg a ”Submit” gombot.
  2. A megadott e-mail címre kapott értesítőben megtalálja az aktiválás indításához szükséges termékkódot (Product Code) és a letöltéshez szükséges linket (Download the software).
  3. Töltse le a linken található zip állományt, majd csomagolja ki. Másolja a kicsomagolt tartalmat egy memóriakártyára. Helyezze be a memóriakártyát a készülékbe és indítsa el a telepítést. A telepítést a memóriakártyára végezze. A szoftver kötődik az adathordozóhoz. Amennyiben a szoftvert a készülék memóriájába telepíti, úgy azt csak az adott készüléken tudja használni!
     

  4. A telepítés végén indítsa el a szoftvert. Amikor a szoftver a termék aktiválását kéri, válassza a "Kézi aktiválás"-t! Ez után nyissa meg a böngészőjében a http://www.sygic.com/activate oldalt és töltse ki az űrlapot! Válassza ki az országot (country), adja meg a vezeték- (last name) és keresztnevét (first name), a kupon kódjának beírásakor megadott e-mail címet, majd írja be az e-mailben kapott 16 jegyű termékkódot (Product code). Ez után nyomja meg a ”Submit” gombot.

  5. A készüléken kiírt 10 jegyű eszközkódot (Device ID) írja be a 2. lépésben található mezőbe (Please enter your Device code) Kérjük figyeljen arra, hogy a kódot pontosan gépelje be. Téves beírás esetén helytelen aktiváló kódot fog kapni és nem tudja használni a terméket. Az eszközkód nem tartalmaz O betű karaktert, csak 0 (nulla) karaktert! Amennyiben a készüléken az Eszközkód helyén nem jelenik meg semmi, úgy ellenőrizze, hogy a szoftvert külső memóriakártyára telepítette-e. Az eszközkód beírása után nyomja meg a ”Submit” gombot. A készüléken kattintson az Aktivál (Activate) gombra. Amennyiben továbblépett ezen a részen az első indítás alkalmával az ”Emlékeztessen később” (Remind me later) gombbal elindította a szoftvert, akkor az eszközkódot a ”Beállítrások” menüponton belül a ”Névjegy” menüpontban találja meg.

  6. Az utolsó lépésben megkapja az aktiválás befejezéséhez szükséges 12 jegyű aktiváló kódot (Activation code). Ezt írja be a készüléken futó szoftverbe a megjelenő billentyűzet segítségével. A kód beírása után kattintson a ”Kész” (Done) gombra! Fejezze be az első indításkor megjelenő kérdések, beállítások megadását. Ezeket a későbbiek során bármikor megváltoztathatja.