Sygic Truck Navigation telepítése

A mellékelt képernyőképek illusztrációként szolgálnak!

 

1. A szoftver letöltése és telepítése

 

1.1. Töltse le az alkalmazást készülékén keresztül a Google Play Áruházból! A keresőbe írja be a „Sygic Truck Navigation” kifejezést és a találatok közül válassza ki a "Sygic Truck Navigation" szoftvert! A szoftver letöltődik és automatikusan települ.

 

  

 

1.2 A szoftver letöltése és telepítése után az alkalmazások között egy "Sygic Truck" ikont találhat.

 

 

 

1.3 A „Sygic Truck” ikonnal tudja elindítani a szoftvert. A szoftver elindítása után automatikusan megkezdődik az alapvető szükséges rendszerkomponensek letöltése.

 

 

 

2. Aktiválás

 

2.1 Miután letöltődtek az alapvető rendszerkomponensek, a "Sygic Store" menüpont jelenik meg. Itt végezheti el a szoftver aktiválását és a térképek letöltését.

 

  

 

2.2 A szoftver aktiválásához Internet-kapcsolat szükséges. Az aktiválás elvégzése előtt ellenőrizze, hogy a készülék rendelkezik-e Internet-kapcsolattal! A kuponon található kód a Teljes Európa régióhoz tartozó országok térképeinek felhasználását teszi lehetővé.

 

Az aktiváláshoz válassza az "Activate" menüpontot!

 

2.3 A megjelenő képernyőn írja be a kuponon található kódot. Majd érintse meg az „Kész” gombot a billentyűzeten! A szoftver Interneten keresztül elvégzi az aktiválást, melyet ez után korlátozás nélkül használhat.

 

 

 

3. A térképek letöltése

 

3.1 Amennyiben az aktiválást sikeresen elvégezte a szoftver automatikusan megjeleníti a kódhoz elérhető országok listáját.

 

 

3.2 A térképek letöltési mérete megjelenik a listában: Jelölje ki a kívánt országokat, a kijelölést zöld szín mutatja. Ha egy letöltött térképet törölni szeretne, akkor jelölje ki azt, ebben az esetben a kijelölés piros színnel lesz kiemelve. A Teljes Európa csomag több, mint 4GB adattartalmat jelent, ezért érdemes Wi-Fi kapcsolaton keresztül végezni a letöltést. 

 

   

 

3.2 Amennyiben az összes kívánt térképet kijelölte érintse meg a „Továbblép” gombot. A térkép(ek) és további erőforrások letöltés elindul. Erőforrások telepítésére csak az első alkalommal, illetve szoftverfrissítés esetén van szükség.

 

 

 

3.3 A letöltés állapotát a megjelenő képernyőn nyomon követheti. A letöltés az „Szünet” gombbal szakítható meg. A letöltés befejezéséről a következő képernyő ad tájékoztatást:

 

 

3.4 A „Folytatás” gomb megnyomása után a szoftver használtra kész.

 

 

Amennyiben nem tölt le minden térképet és később szeretne újabbakat letölteni vagy letöltött térképet hely felszabadítása miatt törölni, lépjen be a ”Sygic Store” menüpontba a főmenüben és a megjelenő ablakban válassza a „Térképek kezelése” menüpontot. A letöltött országok mellett a „Telepítve” felirat jelenik meg.

 

 

 

A szoftver áttelepítése memóriakártyára

 

Előfordulhat, hogy a készülék belső memóriája nem rendelkezik elgendő tárhellyel az összes térkép letöltéséhez. Amennyiben az eszköz lehetőséget biztosít memóriakártya használatára, úgy a szoftver telepítését és adattartalmát át lehet helyezni a memóriakártyára. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

 

1. Telepítse fel az alkalmazást a fent imsertetett módon és töltse le legalább egy ország térképét!

 

2. Amennyiben meg van nyitva lépjen ki a Sygic Truck Navigation alkalmazásból!

 

3. Fájlkezelő alkalmazás használatával helyezze át (ne csak másolja!) a SygicTruck mappát és annak teljes tartalmát a készülék belső memóriájából a memóriakártya gyökér mappájába Fontos, hogy a belső memóriában ne maradjon meg a mappa.

 

További térképek a "Sygic Store" menüponton keresztül tölthetőek le a "Térképek kezelése" menüpont kiválasztása után a fent ismertetett 3. lépés szerint.